agrifestijn

agrifestijn

 

 

 
Om de drie jaar wordt in het gebied van de Maasduinen het Agrifestijn georganiseerd. Doel hiervan is om deze regio met zijn vele ondernemers en in het bijzonder de agrarische ondernemers bij zo veel mogelijk mensen onder de aandacht te brengen.

Nadat we in 2015 voor de tweede maal in Ottersum een geslaagd Agrifestijn hebben gehad, zal de volgende editie in 2018 in Siebengewald worden gehouden.
In het laatste weekend van augustus zullen verschillende agrarische bedrijven met een heel divers karakter en formaat, hun deuren open zetten voor het publiek.
De organisatie is al druk doende om samen met de deelnemende bedrijven en enthousiaste vrijwilligers Agrifestijn 2018 te organiseren en de route te plannen.
 
Ook hebben al verschillende sponsors een bijdrage toegezegd die de basis kan vormen voor een geslaagd festijn.

Houd daarom in ieder geval zondag 26 augustus 2018 al vrij om de agrarische bedrijven in Siebengewald te bezoeken en kennis te maken met alles op en rond het boerenerf en de daar aanwezige stands en attracties.

 

Hebt je interesse als sponsor, vrijwilliger, promotor van je club of denk je een leuk idee te hebben om het Agrifestijn op te fleuren neem dan gerust contact op met de organisatie. Veel is mogelijk tijdens dit festijn.

 
In onderstaande presentatie krijg je al een indruk van de deelnemende bedrijven!